divendres, 7 de juny del 2013

Bombers protesten a Lloret de Mar contra les retallades al sector

Una trentena de professionals escridassa el Director General de Prevenció d'Incendis 
 










TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/06/2013 
Lloret de Mar (La Selva).- 

El director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Ramon Parés, ha visitat aquest divendres Lloret de Mar enmig de crits dels bombers del parc i de la resta de la regió gironina, els quals han protestar per les retallades i per la manca de diàleg del Govern català, segons el portaveu sindicalista Sergio Carretero en declaracions a Nova Ràdio Lloret.

La situació, segons expliquen els professionals, és tan extrema que no tenen diners ni tan sols per comprar nous uniformes. A més, fa uns dies el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va fer unes declaracions afirmant al Parlament de Catalunya que hauria tingut més pau social pagant més hores extra en lloc de llogar quatre o cinc mitjans aeris, unes paraules que ofenen i han indignar el cos de bombers, que ha decidit deixar de fer hores extres. Una mesura a la qual s'hi ha sumat el parc de Lloret, que segons Carretero és un dels més importants de la demarcació de Girona i està en condicions precàries. 

Deixant de fer hores extra, els bombers volen fer palesa la manca d'efectius per cobrir els serveis mínims. Tot i així, en cas d'una urgència tenen clar que no perjudicaran la població. Carretero també ha exposat la voluntat de seguir el director general allà on vagi per reclamar diàleg al sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada