dimarts, 11 de juny del 2013

Bombers Indignats participaran en la concentració de Figueres

El manifest de Figueres donarà dades del desastre social que s'està vivint a comarca 
 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/06/2013 
Figueres (Alt Empordà).- 

La concentració de divendres 14 de juny pro justícia social a la plaça de l’ajuntament de Figueres començarà a les sis de la tarda, amb parades de col·lectius i plataformes, amb la lectura d’un manifest a les vuit del vespre, seguida d'un concert curt de Joanjo Bosk. El manifest donarà dades del desastre social que s'està vivint a l'Alt Empordà.

La convoquen la PAH, l'Assemblea d'Aturades, SOS Ensenyament, la Xarxa pels Drets Socials,  diversos sindicats i altres col·lectius. A part dels que surten al cartell, ja hi ha el suport d'algunes associacions de veïns, de les JERC, d'algun sindicat d'estudiants, com ara el SEPC, els cantautors Joanjo Bosk i Lluís Llach entre dues centes persones a títol personal.

Hi ha una confluència empordanesa de tots els sectors socials víctimes d'aquestes polítiques de retallades dels drets socials i laborals de l’Estat i la Generalitat.

Efectivament, els bombers o els treballadors sanitaris podrien , amb molt d'esforç i molta sort, arribar a paralitzar les retallades que afecten el seu sector; però de cap de les maneres serien capaços de canviar la política econòmica ni d'aturar la resta de les retallades que pateixen com a ciutadans. Per això cal una mobilització de la immensa majoria de la societat que faci impossible que ningú pugui governar contra la voluntat popular. Actes com el del proper divendres a Figueres són un primer pas en aquest sentit a la comarca. Per aquesta raó, els Bombers Indignats de la regió de Girona manifesten que han decidit donar-hi suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada