dilluns, 17 de juny del 2013

Acampada antiretallades als hospitals de Figueres i Palamós

Personal de tots dos centres sanitaris organitzen un seguit d'actes reivindicatius per protestar contra la situació laboral i assistencial


 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/06/2013 
Palamós (Baix Empordà).- 

Els treballadors i les treballadores dels hospitals de Figueres i Palamós han acampat aquest dilluns a les portes dels edificis sanitaris per protestar contra les retallades. Aquest acte conjunt s’ha iniciat la setmana passada quan els empleats d'ambdós centres ja havien passar la nit als hospitals per reivindicar una sanitat pública de qualitat i denunciar les noves retallades que previsiblement s'hauran d'aplicar al sector sanitari.

El personal de la Fundació Salut Empordà, ens que gestiona l'hospital de Figueres (Alt Empordà), han començat aquest dilluns a la tarda un seguit d'actes que s'allargaran fins demà a les dues de la tarda. Entre les activitats, destaca un berenar popular, una gimcana contra les retallades, la lectura d'un manifest, una cantada pro sanitat pública i una conferència sobre educació sanitària.

A Palamós (Baix Empordà) també han fet activitats similars. El delegat sindical del centre, Carles Roig, declarava la setmana passada a Ràdio Palamós que les acampades anteriors havia estat un èxit: «estem en un moment difícil i costa mobilitzar-se, però crec que és un moment important per fer-ho, a veure si podem començar a canviar les coses»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada