dijous, 23 de maig del 2013

El Departament de Salut de la Generalitat obre un expedient a l'hospital de Figueres pel cas del turista suís

L'hospital de la Fundació Salut Empordà li va demanar 130 euros per ser atès, ja que és estranger, però el turista no portava prou diners després del robatori i va haver de ser traslladat al CAP de la Jonquera perquè l'atenguessin
 


 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/05/2013 
Figueres / La Jonquera (Alt Empordà).- 

El Departament de Salut de la Generalitat ha obert un expedient informatiu a l'hospital de Figueres després que el centre de salut no atengués dissabte un turista suís que havia estat atracat i que demanava una cura i un informe de lesions. L'hospital li va demanar 130 euros per ser atès, ja que és estranger, però el turista no portava prou diners després del robatori i va haver de ser traslladat pels Mossos al CAP de la Jonquera perquè l'atenguessin.

Salut ja havia avançat que demanaria informació al centre de salut figuerenc i ara ha obert un expedient informatiu per esclarir què va passar. Per això reclamarà el relat dels fets a les dues parts. Després es redactarà un informe de conclusions que servirà a la conselleria per decidir si s'han de prendre mesures.

La Fundació Salut Empordà, que gestiona l'Hospital de Figueres, va dir ahir que no té cap declaració més a fer respecte d'aquest cas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada