dimarts, 30 d’abril del 2013

El 33% dels membres del Patronat de la Fundació Príncep de Girona eren clients de Nóos

La CUP destapa un llistat de membres de l’oligarquia catalana com a clientela de Nóos i ha exigit que l'Ajuntament de Girona que talli qualsevol col·laboració i trenqui totes les seves relacions amb la fundació sota sospita.  
Salvador Alemany (Abertis) o Antoni Brufau (Repsol) serien alguns dels que haurien facturat amb aquesta fundació que és al centre d'una trama de corrupció. 
També empresaris espanyols com Cesar Alierta (Telefónica) o Jose Manuel Entrecanales (Acciona) constarien a les investigacions judicials. 
Javier Botín, Sebastián Escarrer, Josep Ferrer, Francisco González, Pablo Isla Álvarez de Tejera i Miguel Ángel Torres. Leopoldo Rodés i Gonzalo Rodés
 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/04/2013 
Girona (Gironès).-  

El setmanari DIRECTA informa que la CUP ha tingut accés aquest dimarts a un llistat de membres de l'oligarquia econòmica de Catalunya que haurien figurat com a clients de la Fundació Nóos, investigada des de fa dos anys per un jutge de Palma. Altres polítics i empresaris del País Valencià o Ses Illes que figuraven com a clients han acabat imputats precisament per fer facturació falsa.

Segons es desprèn d'aquest llistat que figura al sumari de la investigació en curs, els empresaris Salvador Alemany (Abertis) o Antoni Brufau (Repsol) serien alguns dels que haurien facturat amb aquesta fundació que és al centre d'una trama de corrupció. També empresaris espanyols com Cesar Alierta (Telefónica) o Jose Manuel Entrecanales (Acciona) constarien a les investigacions judicials. 

Aquesta tarda en seu parlamentària els diputats David Fernández i Quim Arrufat han demanat explicacions per aquest fet i han detallat tot el llistat de clients. La resta de clients de Nóos que figuren al sumari serien: Javier Botín, Sebastián Escarrer, Josep Ferrer, Francisco González, Pablo Isla Álvarez de Tejera i Miguel Ángel Torres. Leopoldo Rodés i Gonzalo Rodés també consten al sumari com a clients d'Aizoon.

En relació a això la CUP de Girona ha exigit que l'Ajuntament de Girona que talli qualsevol col·laboració i trenqui totes les seves relacions amb la fundació sota sospita. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada