dijous, 2 de maig del 2013

Can Juncadella, fins juliol

La comissió d’Urbanisme de Girona té de terminis fins al juliol per revisar l'acord de la comissió que va autoritzar les obres del xalet de luxe de Can Juncadella de Lloret




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 02/05/2013 
Lloret de Mar (La Selva).-  

La comissió d’Urbanisme de Girona té de terminis fins al juliol per revisar l'acord de la comissió que va autoritzar les obres del xalet de luxe de Can Juncadella de Lloret de Mar (la Selva). El director general, Agustí Serra, ha admès que potser es va cometre algun error en la tramitació, però nega que darrere de qualsevol dictamen tècnic hi pogués haver algun tipus d'interès.

Serra ha assegurat que els "satisfà" que el jutjat hagi arxivat la causa penal contra l'arquitecte municipal i contra un tècnic de la comissió per autoritzar les obres a la finca.

La finca és propietat d'un multimilionari del Kazakhstan, que va demanar permisos per adequar l'antiga casa dels masovers i el galliner i convertir-los en una mansió. Actualment, l'obra està molt avançada.

La finca de Can Juncadella es troba a primera línia de mar i envoltada de boscos que pertanyen a l'espai protegit del Massís de Cadiretes. A mesura que el xalet anava prenent forma, es va denunciar que allò que havia de ser una obra menor s'havia convertit en un projecte faraònic perquè el xalet compta amb tretze suites, una vintena de banys, un saló de te, una bodega de licors i una piscina amb solàrium.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada