dijous, 18 d’abril del 2013

Si aquesta és la seva democràcia, desobeir-la és la nostra resposta!


Absolució Hagi i Pau!










Aquest dijous 18 d'abril l'Estat espanyol jutjarà a 2 joves banyolins per delicte electoral. Se'ls demana 5 mesos i mig de presó a cadascú, 1400 euros de multa i 6 dies d'arrest domiciliari.
En Hagi i en Pau no són delinqüents, són dues persones conegudes a Banyoles per la seva militància independentista i el seu compromís social. Amb aquest judici, amb aquesta pena desproporcionada, l'Estat espanyol pretén dissuadir a totes aquelles persones que lluitem per desemmascarar la falsa democràcia espanyola i les seves hipòcrites institucions.
No es repondrà a les seves acusacions, sinó que es reivindicarà la desobediència com a mètode legítim i necessari per defensar-nos de l'atur, la reforma laboral, les retallades, els atacs a la llengua catalana, la monarquia, la corrupció... Els seus mitjans poden ser legals, però no són legítims.
Us demanem que doneu suport als nostres companys participant de la concentració d'aquest dijous que tindrà lloc a 2/4 de 10 a l'Audiència Provincial, que està ubicada al Palau de Justícia de Girona (Pl. Josep Maria Lidón Corbí, 1 – zona del Palau Firal) 
NO és als jutjats de vora correus.


Grup Antirepressiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada