dissabte, 27 d’abril del 2013

Nova acció feixista d'Estat Català contra el monòlit d'homenatge a la memòria de l'anarquista Justo Bueno

Comunicat d'Estat Català 


















Publicat a Racocatalà.cat 
27 d'abril de 2013


[Estat Català] Nova acció contra el monòlit d'homenatge a la memòria de Justo Bueno, anticatalà i assassí dels germans Badia


Per 4art cop patriotes d'Estat Català han esborrat el nom de Justo Bueno, l'anticatalà assassí dels germans Badia, dels monòlits del monument pels "Immolats per les Llibertats de Catalunya" del Cementiri de Montjuïc de Barcelona

Justo Bueno Pérez fou un assassí culpable de nombrosos crims, entre ells l'assassinat dels germans Josep i Miquel Badia, destacats militants d'Estat Català ara fa 77 anys.

Recordem a més que Justo Bueno, a banda de tots els seus crims, en el seu moment tractà d'adherir-se al franquisme declarant-se espanyolista i enemic del independentisme català i reivindicant la mort dels germans Badia com a mèrit davant les autoritats franquistes.

Un personatge d'aquestes característiques no mereix ésser homenatjat al costat de la resta de caiguts per Catalunya a mans del franquisme com a "Immolat per les llibertats de Catalunya".

Els patriotes d'Estat Català no podem permetre de cap manera un ultratge d'aquesta magnitud i, com ja vàrem advertir a les darreres accions fetes contra la memòria d'aquest assassí, cada cop que el nom d’aquest assassí sigui restablert als monòlits, l’esborrarem.

L'acció s'ha dut a terme fa pocs moments (aquest cop amb certa precipitació per haver-se fet a plena llum del dia i amb el cementiri obert al públic). .


http://estat-catala.editboard.com/t4232-homenatge-als-germans-badia-i-accio-contra-justo-bueno

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada