diumenge, 28 d’abril del 2013

IAEDEN Salvem l’Empordà es veu obligat a suspendre la ‘+ Festa’ que estava previst per l'1 de maig a Figueres

Per tres vegades l’Ajuntament canvia l’emplaçament en el marc d’una caòtica gestió política de l’equip de govern 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/04/2013 
Figueres (Alt Empordà).-


 Aquest diumenge IAEDEN Salvem l’Empordà ens envia un missatge en que exposa “agrairíem màxima difusió, moltes gràcies!”.
En aquest missatge se’ns informa que “en sap molt greu d'informar-vos que hem suspès la ‘+ Festa’ que estava previst per l'1 de maig a Figueres dins els actes de les Fires de Figueres. En contra la nostra voluntat, la falta d'organització i compromís per part de l'Ajuntament ens ha obligat a prendre aquesta decisió. Esperem que l'any que ve podrem tornar a organitzar la festa amb la mateixa il·lusió que teníem aquest any.” 
Cal tenir en compte que l’equip de govern de l’Ajuntament de Figueres, de CiU, i amb un canvi sobtat d’alcaldia en una persona inexperta però amb mala intenció, com s’ha demostrat amb l’enemistat de l’Ajuntament amb les famílies gitanes aquestes darreres setmanes en la seva lluita pel dret a un habitatge digne, rodola cap a l’abisme de l’autodestrucció en el marc d’aquest col·lapse mundial del capitalisme. De moment IAEDEN i famílies gitanes paguen els plats trencats del caos municipal figuerenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada