divendres, 26 d’abril del 2013

Dinar popular al bloc alliberat de Salt amb motiu del Primer de Maig


La PAH critica els talls en el subministrament de l'aigua del bloc de Salt. 
La plataforma insisteix a demanar al consistori que empadroni els habitants de l'edifici i així es puguin donar d'alta de tots els serveis.
Tallant el subministrament d'aigua resulta afectat l'hidrant que tenen els bombers just davant l'hospital de Santa Caterina, situat a molts pocs metres de l'edifici alliberat.
 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 25/04/2013 
Salt (Gironès).- 

La PAH critica els successius talls de subministrament d'aigua que pateixen des que van alliberar l'edifici de Salt (Gironès) i va tornar a demanar a l'Ajuntament d’aquest municipi que deixi empadronar els habitants del bloc esmentat. La PAH acusa l'equip de govern de Salt (CiU) d'estar al darrere dels talls en el subministrament de l'aigua, acusació que el consistori nega repetidament.  
Segons la portaveu de la PAH, Marta Afuera, si els habitants estiguessin empadronats es podrien donar d'alta de tots els serveis, com ara el de l'aigua. De fet, la PAH i els habitants del bloc alliberat de Salt -es preveu que els propers dies ja siguin cinc les famílies que hi visquin-  insisteixen que no defugen el pagament d'aquests subministraments, però que mentre no estiguin empadronats no poden tenir els contractes de subministrament. El fet de no disposar d'aquests contractes és el que mou la companyia Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, que, “aplicant el reglament”, s'ha traslladat fins a l'edifici per tallar l'aigua, segons confirmen des d'aquesta empresa. El fet de no tenir contracte i disposar de l'aigua de forma “fraudulenta” és el que fa actuar d'ofici la companyia d'aigua. 
La PAH, a més, denuncia que tallant el subministrament d'aigua resulta afectat l'hidrant que tenen els bombers just davant l'hospital de Santa Caterina, situat a molts pocs metres de l'edifici alliberat. Per mostrar-ho, han avisar aquest dijous els mateixos bombers i la policia local de Salt, que han comprovar l'estat de l'hidrant.  
Així mateix, Marta Afuera critica que l'Ajuntament de Salt no ajudi a cobrir necessitats bàsiques de la gent perquè talla l'aigua de les fonts públiques, on es podrien proveir persones sense recursos, hi va afegir Afuera. 
D'altra banda, per recollir fons perquè la PAH pugui fer front a algunes multes que reben els seus membres durant les diverses accions, s'ha organitzat per al Primer de Maig que ve un dinar popular en suport al bloc recuperat i alliberat de Salt. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada