dimecres, 6 de març del 2013

Puja la tensió a Lloret. Crítiques a les retribucions de Josep Valls a l’Ajuntament de Lloret. Millor va demanar la dimissió de l’alcalde Codina i del regidor Valls.

També s’incrementa la pressió a Valls perquè plegui del Consell Comarcal de la Selva per la seva imputació en el cas contra la màfia russa.




(ADJUNTEM  VIDEOS)


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/03/2013 
Lloret de Mar (La Selva).- 

“Aquest poble no pot ser governat per gàngsters i mafiosos, corruptes, nazis, per això li demano la dimissió”, de l’alcalde Romà Codina i del regidor, també de CiU, Josep Valls, imputat aquest en la causa de l’operació Clotilde contra la màfia russa i l’antic alcalde i diputat autonòmic per CiU Xavier Crespo, va afirmar el regidor de l’oposició de l’Ajuntament de Lloret de Mar Marc Fuertes, portaveu del Millor.
Al mateix temps, Marc Fuertes va denunciat que el regidor imputat Josep Valls cobra 1.720 euros al mes per assistència a ple i a juntes de govern municipal, on encara té presència malgrat haver renunciat a les competències. 
S’incrementa la pressió a Valls perquè plegui del Consell Comarcal per la seva imputació en el cas contra la màfia russa 
Josep Valls és el conseller responsable d'Hisenda i Personal del Consell Comarcal de la Selva, que al estar implicat en l'operació contra la màfia russa que la Guàrdia Civil va destapar a Lloret de Mar, on n'era primer tinent d'alcalde amb el govern municipal de CiU, va decidir deixar les seves atribucions al govern local però mantenir l'acta de regidor per poder continuar de conseller. Després d'aquest fet, les pressions al seu entorn són ara perquè plegui també del Consell Comarcal. Així ho han demanat tots els grups de l'oposició i, segons algunes fonts, la decisió final es podria conèixer aquesta mateixa setmana. Està prevista una reunió entre els dirigents a nivell de la demarcació gironina de CDC, UDC i ERC que haurà de servir per prendre una decisió final.  











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada