dimarts, 5 de març del 2013

La lluita social de Bàscara fa trontollar l’Estat (N-II) i Abertis (AP-7)

Hi ha dubtes raonables per pensar que la notícia procedent de Santi Vila podria ser una manera d’aturar les protestes a la N-II durant el pont de la setmana santa 


Ara diuen que els camions de gran tonatge deixaran de circular per la N-II a partir del 2 d’abril 
Segons les agències la N-II al seu pas per les comarques gironines quedarà lliure de camions de més de 12 tones i que els vehicles de gran tonatge hauran de passar per l'AP-7, i se'ls aplicaran bonificacions del 25% al 50% del preu del peatge 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/03/2013 
Bàscara (Alt Empordà).- 


Aquest dilluns també s’han manifestat de 9 a 10 del matí tallant la carretera N-II al seu pas pel nucli urbà de Bàscara i a la cap el tard han tornat a fer un ús intensiu del pas de peatons de set a vuit del capvespre. 
Segons les agències, els camions de gran tonatge deixaran de circular per la N-II al seu pas per les comarques gironines després del pont de setmana santa, en concret, a partir del 2 d'abril.
Segons aquestes fonts, el Govern de la Generalitat de Catalunya i Ministeri espanyol de Foment ja tenen redactat el conveni que recull aquest acord i ara només falta que els serveis jurídics de les dues administracions el revisin.  
Fonts de la conselleria de Territori i Sostenibilitat han confirmat que la prohibició afectarà els camions de més de 12 tones que creuin les comarques gironines.
Segons recull el conveni, aquests vehicles hauran de passar per l'AP-7 i se'ls aplicaran bonificacions entre el 25% i el 50% del preu del peatge.
Els veïns de Bàscara fa un mes que reclamen aquesta mesura amb protestes.  

Al nostre entre, aquesta notícia podria ser solament una jugada política en que aquesta notícia procedent de Santi Vila, el conseller de Territori de la Generalitat, podria ser una manera d’aturar les protestes a la N-II durant el pont de la setmana santa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada