dissabte, 24 de novembre de 2012

Escolteu Logofobiks. En aquest 4t programa analitzem la passada vaga general del 14 de novembre i parlem de les eleccións a Catalunya del 25 de novembre.


  • programa numero 1
 Ir a descargarEn aquest primer programa parlem amb les persones resposables del llibre “Salut en Perill, cossos en lluita. De la reststència a les retallades a l'autogestió de la sanitat” i amb en Ruben Carrasco, nou director del diari Solidaridad Obrera.
  • Programa numero 2
Ir a descargarXerrarem amb Mireia Bazaga, advocada de la federació intercomarcal de la CGT de Girona sobre la jornada de lluita del 31 d’octubre i de la vaga general del dia 14 de novembre.Parlem també amb en Miquel Didac Pinyero sobre el llibre “Bakunin recull de textes breus” ediat entre altres per Logofobia.
  • Programa numero 3
Ir a descargarParlarem amb en Gonzalo Mateos, realitzador del documental “El Retorno de los Weichafe”. Do cumental que tracta la repressió al poble maputxe.Despres parlarem amb varis membres dels moviments socials de Barcelona sobre la propera vaga general del 14 de novembre.
  • Programa numero 4
Ir a descargarEn aquest 4t programa analitzem la passada vaga general del 14 denovembre i parlem de les eleccións a Catalunya del 25 de novembr
http://logofobia.wordpress.com/escolta-el-nostre-programa-de-radio
Per a escoltar Radio Linea36 puntxa aqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada