dissabte, 1 de juliol de 2017

Navata continuarà tallant l'N-260 per protestar contra la cruïlla d'Ordis

Resultat d'imatges de Tallada l''N-260 a Navata a causa d''una manifestacióJa porten tres manifestacions en aquesta cruïlla perillosa. 
Demà diumenge, a mitja tarda, veïnes i veïns d’aquests municipis tornaran a manifestar-se a la carretera. 

L'alcalde de Navata assegura que ja s'han programat quatre noves aturades. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 01/07/2017 
Navata/Ordis (Alt Empordà, comtat de Besalú).- 

Llegim en la premsa convencional comarcal que veïnes i veïns dels municipis de Navata i Ordis, a l’Alt Empordà i en l’antic comtat de Besalú, tornaran a sortir al carrer demà diumenge per reclamar millores en l'encreuament que connecta l'N-260 amb l'A-26, un punt negre on ja s'han produït diversos accidents de trànsit. Ja és la quarta vegada que es manifesten, i malgrat havia de ser l'última programada, l'alcalde de Navata, Jaume Homs, ja ha afirmat que no serà així: «Tenim noves dates al calendari. Quatre protestes més, repartides entre els mesos vinents» ha explicat. «La voluntat de l'última reunió ha estat continuar amb aquests actes reivindicatius, i ja hem demanat permís per fer-ho el 6 i el 20 d'agost, i el 3 i 17 de setembre» ha dit Homs. Més enllà d'aquest futur més immediat, l'alcalde de Navata explica que de moment no veuen que hagi canviat gaire la situació: «Hem estat en contacte amb Foment i intuïm que alguna cosa es mou però no sabem a quin nivell, ni tampoc quant de temps pot trigar» afirma.

De moment l'única millora que s'ha donat en aquesta carretera durant les darreres setmanes ha estat una senyalització de les illetes. Per Homs, aquesta actuació no suposa «un pas endavant» sinó que creuen que «amb una senyalització més exhaustiva, simplement s'està fent el que toca i el que ja s'havia demanat fa temps».

Les veïnes i els veïns de les dues localitats, liderats pels ajuntaments, han sortit en tres ocasions al carrer per fer-se sentir la seva veu. Portant armilles reflectants i aixecant pancartes de grans dimensions van ocupar la carretera per primera vegada l'11 d'abril. El procés es va repetir el 9 de maig, el 4 de juny i ara, aquest diumenge 2 de juliol. La manifestació sempre s'ha fet en diumenge i a mitja tarda, per tal de sensibilitzar el Govern i fer que actuï com més aviat millor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada