dijous, 6 de juliol de 2017

El jutge colla Sánchez Carreté, antic stalinista passat al pujolisme

Sánchez-Carreté, assessor fiscal de Pujol.
L'assessor fiscal dels Pujol diu que es va limitar a la regularització.   
El jutge va preguntar a Sánchez Carreté sobre la compravenda de l'abocador de Vacamorta --declarat il·legal per la justícia--, de la qual sospita que va ser un pelotazo amb què Jordi Pujol Ferrusola va sucar 13 milions d'euros.  

  
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 06/07/2017   
Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà, comtat de Girona).-   

Joan Anton Sánchez Carreté, l'assessor fiscal dels Pujol Ferrusola i que el líder català de la formació stalinista PTE, va incórrer en contradiccions i inconsistències durant la seva declaració a l'Audiència Nacional del Regne el dimarts, segons el parer del jutge traslladat per fonts judicials a Vozpópuli.
Sánchez Carreté, afegeix aquesta informació, no va aclarir quin dels membres de la família dels Pujol Ferrusola va encarregar-li la regularització dels diners ni qui va pagar-li pels seus serveis. Tampoc va identificar quin dels Pujol Ferrusola li va lliurar el pendrive trobat en un escorcoll que contenia 48 documents sobre comptes bancaris del clan a Andorra.
En canvi, va assegurar que havia fet la seva feina com a membre d'un equip jurídic, i no individualment, i que ell es va encarregar de la regularització. De fet, aquest assessor condemnat en el cas de Josep Lluís Núñez, ha reconegut que va legalitzar els diners de Marta Ferrusola i alguns dels seus fills. El jutge instructor del cas Pujol, José de la Mata, va recordar-li que està obligat a guardar el secret professional dels seus clients perquè no és advocat, sinó assessor fiscal.

L’ABOCADOR DE VACAMORTA 
De la Mata, explica a més Vozpópuli, va preguntar a Sánchez Carreté sobre la compravenda de l'abocador de Vacamorta, al municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà, comtat de Girona) --declarat il·legal per la justícia--, de la qual sospita que va ser un pelotazo amb què Jordi Pujol Ferrusola va sucar 13 milions d'euros.
Fonts del mateix digital relacionen Sánchez Carreté amb la creació d’una SICAV de dos socis de Jordi Pujol Ferrusola en el negoci dels abocadors, Josep Mayola i Gustavo Buesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada