dimecres, 7 de juny del 2017

L’Ajuntament de Roses aprova els canvis al projecte d'obres exteriors del Bulli

Resultat d'imatges de L’Ajuntament de Roses aprova els canvis al projecte d'obres exteriors del BulliEls promotors han presentat la documentació requerida  






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/06/2017   
Roses (Alt Empordà).-   

Segons l’Agència Catalana de Notícies l’Ajuntament de Roses (Alt Empordà) ha aprovat el text refós del projecte dels treballs exteriors del nou Bulli1846 i ho ha tramès als diferents organismes dependents de la Generalitat perquè emetin els seus informes i així poder donar-li llicència d'obres.
El regidor d'Urbanisme, Carles Pàramo, ha explicat que el nou document incorpora les esmenes que recomanava l'informe de la Ponència Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat i que ara els tràmits s'inicien de nou.
L'Ajuntament va haver de denegar el permís el passat mes de maig perquè l'ens va alertar que els treballs previstos no s'ajustaven a les condicions fixades i que les noves edificacions projectades no complien amb el Pla Especial de la zona, que es troba en ple Parc Natural del Cap de Creus.
Els promotors del projecte van incorporar les esmenes reclamades en un text refós i van tornar a sol·licitar la llicència. El govern municipal va donar-hi el vistiplau dilluns i espera que en les properes setmanes es pugui resoldre favorablement. Segons Pàramo, el projecte sempre s'ha ajustat a la normativa municipal i, per això, si els informes són favorables, el permís serà automàtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada