dilluns, 19 de juny del 2017

Condemnat per pederàstia un capellà ex membre de la banda terrorista espanyolista Milícia Catalana condemnat fa 25 anys

El capellà, condemnat, donant la 1a comunió a la mainada. 
Fa una setmana van condemnar per pederàstia Ignacio Mora Vilatella  a cinc anys de presó.  
Mora és un ex membre del grup ultradretà espanyolista Milicia Catalana que quan va cometre els abusos sexuals exercia de capellà a Villanueva del Duque, un poble de Córdoba.  
Entre altres actes terroristes de Milícia Catalana hi ha els de Girona i Palafrugell, a més d’incendiar la muntanya de Montserrat i altres atemptats ultradretans.   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 19/06/2017  
Girona (Gironès).-   

Imagen
El capellà pederasta i feixista Ignacio Mora Vilatella 
La setmana passada van condemnar per pederàstia Ignacio Mora Vilatella a cinc anys de presó. Mora és un ex membre del grup ultradretà espanyolista armat Milícia Catalana, autor de diversos actes terroristes a Catalunya fa 25 anys, que quan va cometre els abusos sexuals exercia de capellà a un poble de Córdoba. Fa dos anys agents de la Guardia Civil van detenir el mossèn de la localitat de Villanueva del Duque (Córdoba) per un presumpte cas d’abusos sexuals a una menor.
Ignacio Mora Vilatella que es va ordenar sacerdot l'any 2012, va ser condemnat a principis dels anys '90 per l'Audiència Provincial de Barcelona a la pena de sis anys de presó acusat de participar en accions armades del grup ultradretà espanyolista Milícia Catalana, tot i que el Tribunal Suprem el va absoldre del delicte d'associació il·lícita. Mora era capellà al poble des de feia pocs anys i el bisbat de Córdoba coneixia el seu passat "d'activista" polític d’ultradretà.
A mitjans anys ’80 Milícia Catalana va atemptar contra el local del Moviment Nacionalista d’Esquerres (MEN) --grup marxista català, abans d’integrar-se al Verds-CEC en 1993--  a la ciutat de Girona i algunes clíniques de planificació familiar a més a més de reivindicar l’incendi de la muntanya de Montserrat com acció anticatalanista. Al llarg de l‘any 1989, tres atemptats de Milícia Catalana atacaven locals del MDT: el de Palafrugell (Baix Empordà) al mes de febrer, el local nacional situat al carrer Fontanella de Barcelona el mes de maig, i el local de Manresa (Bages) el mes de novembre. En tots els casos els locals quedaren totalment destruïts i inutilitzables i les conseqüències dels atemptats ultradretans foren importants.
Ignacio Mora Vilatella va ser condemnat per l'atemptat contra la clínica Dexeus del 4 de novembre de 1989 (el mateix dia també van atemptar contra la seu de l'MDT de Manresa i la casa de Jordi Moners).
Durant aquesta setmana alguns digitals han recordat els atacs de Milícia Catalana contra locals de "top less" i d'ambient gai però cap mitjà de comunicació ha esmentat els atacs del grup ultra contra locals d’organitzacions independentistes catalanes ni l’ajuda que aquest grup armat ultra rebé de diversos organismes d'informació de l’Estat i la policia. De fet, després de la desaparició de l’inspector de policia Francisco Solís (mort mentre manipulava explosius) l’organització Milícia Catalana no va cometre cap atemptat d'importància.

Veure:  
[https://infovaticana.com/2015/08/28/el-obispado-de-cordoba-respalda-al-sacerdote-ignacio-mora/] [http://www.elmundo.es/andalucia/2017/06/16/5943fa36468aeb361c8b463b.html]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada