dimarts, 25 d’abril del 2017

396) CRÒNICA TRES-CENTES NORANTA SIS DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Bakunin volia transformar els procesos d'alliberament nacional en revolucions socials.
L’ANC, baluard de la Santa Aliança a Catalunya contra la revolució social i la classe obrera. 
Carme Forcadell declararà el 8 de maig i el TSJC també imputa el diputat dels comuns Joan Josep Nuet (CSQEP) per la resolució del Referèndum. 
Veten l'entrada de Valtonyc a dos centres educatius de les Illes per por a sancions del Consell. 
El raper havia acordat dues conferències amb l'IES Manacor i l'IES Felanitx. 
 

[Barcelona (República Catalana) 25/04/2017] 
L’AMIC DEL POBLE 

Dissabte reunida a Granollers (Vallès Oriental) l’ANC, entre altres punts del seu full de ruta, aprovarà vetllar “per no caure en cap provocació instigada per les accions repressives de l’Estat orientades a fomentar la radicalització del procés”. Més clar, l’aigua. L’ANC aixeca la bandera de la contrarevolució blanca enfront qualsevol mena d’esclat social revolucionari del proletariat a Catalunya. Impedir la “radicalització del procés”, en l’argot de la direcció nacional burgesa de l’ANC, significa aixecar un baluard de la Sant Aliança enfront l’estratègia socialista llibertària, ja dissenyada per M. A. Bakunin en el decurs del segle XIX, de transformar les revolucions nacionals en revolucions socials. No deixar que hi hagi una “radicalització del procés” significa que la burgesia nacional catalana de cap manera vol una insurgència generalitzada, com ara una vaga general revolucionària enfront l’Estat espanyol, en cas d’una intervenció militar contra la sobirania de Catalunya.  

FORCADELL AL TSJC
Acte de suport dels expresidents del Parlament Rigol, Benach i De Gispert a Forcadell i els membres de la Mesa querellats.
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha citat la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, a declarar el pròxim 8 de maig com a imputada per haver permès la votació dues resolucions favorables al Referèndum. El TSJC també ha citat Anna Simó, secretària primera de la Mesa del Parlament, aquell mateix dia i Lluís Corominas, vicepresident primer de la Mesa, i Ramona Barrufet, secretaria quarta, el 12 de maig. Així mateix, ha inclòs en la causa Joan Josep Nuet (CSQEP), que no estava imputat fins ara i ha estat citat el 23 de maig perquè li sigui comunicada la seva condició d'investigat i li traslladin la querella de la Fiscalia per prevaricació i desobediència. Nuet, cordimador d'EUiA i secretari tercer de la Mesa del Parlament, havia quedat fora inicialment de la primera tongada d'imputacions per la resolució del referèndum, dirigida contra els altres representants sobiranistes de la Mesa, però ara s’hi troba inclòs sense que el TSJC hagi explicitat un motiu en la seva notificació. 

VETEN L’ENTRADA A VALTONYC A DOS CENTRES EDUCATIUS
El grup de suport a Valtonyc havia acordat dues conferències del raper amb l'IES Manacor i l'IES Felanitx. Els actes s'havien de realitzar aquest dimarts i aquest dimecres. No obstant això, el cantant ha informat que ambdues xerrades han estat "vetades".
A través de la seva pàgina de Facebook, Valtonyc ha expressat el següent: "Feixisme és que em cancel·lin dues xerrades per por i pressions, una que tenia demà i l'altra demà passat. Així funcionen els que en la biografia del seu Twitter tenen 'liberal i demòcrata'. Amb amenaces i denúncies intenten silenciar tot allò que no els agrada. Recordeu qui voteu que potser demà et pren el teu dret a expressar-te. Diuen que sóc un raper miserable i després actuen deixant-se la pell per aconseguir frenar-me, en què quedem?".
Segons informa dBalears, alguns membres del sindicat SEPC Manacor i Felanitx asseguren que l'anul·lació dels actes es deuen a la negativa per part de direcció per "por" a ser sancionats des del Consell.
 Cal recordar que el passat mes de març el raper mallorquí ja va visitar l'IES Santa Margalida en un acte organitzat pels mateixos alumnes en el marc de l'assignatura de comunicació, segons van informar els mateixos docents del centre educatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada