divendres, 17 de febrer del 2017

Continúen el cap de setmana els actes de record de la Retirada de febrer de 1939

Hi haurà diversos actes a Portvendres, Argelers de la Marenda, El Voló i Cotlliure, entre altres poblacions, durant tot el cap de setmana  







 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/02/2017 
Portvendres/Argelers de la Marenda/El Voló/Cotlliure (Rosselló).- 

Continúa el cap de setmana al Rosselló els actes de record de la Retirada de febrer de 1939. Hi haurà diversos actes a Portvendres, Argelers de la Marenda, El Voló i Cotlliure, durant tot el cap de setmana.
Així avui divendres, els actes és desenvoluparan a Argelers de la Marenda, amb diversos actes, com per exemple, la inauguració de l’exposició ‘Els republicans espanyols , dins la resistència francesa’ També hi haurà una sèrie d’actes més.
Dissabte, des de Portvendres es farà la marxa simbòlica, per tot el port, fins arribar al cementiri on és dipositarà una corona de flors. Aquesta marxa començarà a les 10h del matí. També és posarà una placa de record, en homenatge als nens i nenes de a Retirada del 39.
Aquestes commemoracions estan organitzades, a més d’alguns ajuntaments com el d’Argelers de la Marenda, per l’associació FFREEE (‘Fils et Filles de Républicains Espagnols et Enfants de l’Exode’).
El diumenge estarà dedicat a Antonio Machado, a més d’altres actes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada