diumenge, 17 de novembre del 2013

L’Audiència Nacional empresona dues de les persones detingudes a Barcelona en aplicació de la Llei Antiterrorista


Les altres tres persones detingudes en el marc del mateix operatiu dels grups especials del Cos Nacional de Policia espanyola han quedat en llibertat, amb càrrecs 


REDACCIÓ DIRECTA / @LA_DIRECTA |  17/11/2013 
Setmanari Directa 

El jutjat d'instrucció 6 de l'Audiència Nacional ha dictat ordre de presó per a dues de les cinc persones detingudes el passat dimecres a Barcelona en aplicació de la Llei Antiterrorista. Hauran d'ingressar al centre penitenciari de Soto del Real. Se les acusa de pertinença a organització terrorista, per la suposada col·locació d'un artefacte explosiu a la basílica del Pilar de Saragossa durant el Dia de la Hispanidad.  
Les altres tres persones detingudes en el marc del mateix operatiu dels grups especials del Cos Nacional de Policia espanyola han quedat en llibertat, amb càrrecs de col·laboració amb organització terrorista.
Les persones empresonades són veïnes del barri del Carmel i dues de les alliberades viuen també en aquest barri. La tercera persona alliberada és veïna del Poble Sec i historiadora de l'Ateneu Enciclopèdic Popular, tal i com va informar aquesta centenària entitat a través d'un comunicat el passat dijous.
A les persones que han quedat en llibertat se'ls ha retirat el passaport i tenen l'obligació d'anar a signar als jutjats de manera periòdica. Quan aquest migdia han sortit de l'edifici de l'Audiència Nacional els ha perseguit un núvol de càmeres de televisió al llarg de diversos carrers de Madrid. Com és habitual en aquests casos, el Ministeri de l'Interior s'ha desentès del seu retorn a la ciutat on viuen, Barcelona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada