divendres, 26 d’abril del 2013

Gent del Ter vol que el Consell Comarcal es defineixi contrari a les prospeccions

Gent del Ter va presentar al·legacions a la totalitat del projecte de prospeccions d'hidrocarburs davant la delegació del govern a Girona i es va personar com a part interessada  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/04/2013
Torroella de Montgrí (Baix Empordà).- 

Gent del Ter ha demanat recentment al Consell Comarcal del Baix Empordà que es pronunciï en contra de les prospeccions d'hidrocarburs a la Costa Brava, tal com ja va fer recentment l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.  
Gent del Ter va presentar al·legacions a la totalitat del projecte de prospeccions d'hidrocarburs davant la delegació del govern a Girona i es va personar com a part interessada.  
Gent del Ter, a banda de la instància presentada davant del Consell Comarcal, també en va presentar una altra la primera quinzena d'aquest mes d'abril davant de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per tal que aquest “influeixi en el Consell Comarcal del Baix Empordà perquè també es pronunciï”.
Recentment, Gent del Ter ha rebut la notificació del rebuig del Consell Comarcal del Maresme a les prospeccions, que es van saber quan el Ministeri d'Indústria espanyol va concedir permisos per fer sondejos en una zona àmplia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada