dijous, 10 d’octubre del 2024

Gent de l'Escala demana unir forces en contra el PLEMAT i el macro parc eòlic marí al golf de Roses

Gent de l'Escala demana unir forces en contra el PLEMAT i el macro parc eòlic marí al golf de Roses

El grup municipal Gent de l'Escala lamenta que l'equip de govern de l'Ajuntament de l'Escala no es posicioni respecte al PLEMCAT i el macro parc eòlic marí al golf de Roses, demanant que el territori es posicioni en contra d'aquesta instal·lació i evitar que es tiri endavant. Es demana també que el sector pesquer es comenci a mobilitzar

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter/Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 10/10/2024.- Segons Canal 10 Empordà, el grup municipal de Gent de l'Escala aposta per unir forces per aturar el PLEMCAT i el futur macro parc eòlic marí al golf de Roses. Considera que si el territori fa força es pot aturar. Lamenta el no posicionament de l'equip de govern de l'Ajuntament de Escala i la passivitat del sector pesquer.

Xavier Ballesta ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà on també insistia en la necessitat d'una aplicació per a mòbils que serveixi a l'Ajuntament per tenir informats les escalenques i els escalencs. S'argumenta que es tracta d'una tecnologia que ara mateix tothom disposa.

Ho explicava tot comentant l'aprovació del Pla de Joventut a l'últim ple municipal, on Gent de l'Escala detecta una falta de comunicació o desconnexió amb el jovent. La inclusió de dues propostes de Gent de l'Escala a aquest pla, la segona relacionada amb l'habitatge, els fa pensar o s'intueix, que el govern municipal és més receptiu.

Parlant dels talls de llum recurrents al municipi, entén que els que depenen d'Endesa costen de resoldre. No entén, en canvi, els que es produeixen a l'enllumenat públic.

L'entrevista de La Casa de la Vila es pot seguir íntegre a la carta a [www.canal10.cat].


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada