dijous, 19 de setembre del 2024

El 30 de setembre amenaça de desallotjament de Kan Kolmo, la Biblioteca Infokiosk Sabot i les vivendes del bloc la Kolmena, al carrer del Carme de Girona

El 30 de setembre amenaça de desallotjament de Kan Kolmo, la Biblioteca Infokiosk Sabot i les vivendes del bloc la Kolmena, al carrer del Carme de Girona

Escratx ahir a la seu de Junts de Girona

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres. Gironès) 19/09/2024.- Ens envien: escratx ahir a la seu de Junts de Girona per haver votat en contra de  modificar la Llei d'Arrendaments Urbans per evitar els fraus del lloguer de temporada i d'habitacions. En la tarda d'ahir un grup de persones es van concentrar davant de la seu gironina de Junts, a la travessia del Carril, tallant aquest carrer i escridassant contra el contuberni entre PP, Vox i Junts per haver votat en contra de  modificar la Llei d' Arrendaments Urbans per evitar els fraus del lloguer de temporada i d'habitacions. La convocatòria d'urgència la va promoure el Sindicat de Llogateres de Girona i va estar vigilada de prop per agents de la policia municipal i dels Mossos que van plantar guàrdia a la porta de la seu del partit de la dreta burgesa catalana.

Entre els participants hi  va assistir solidàriament el bibliotecari de la Biblioteca Infokiosk Sabot [https://bibliotecasabot.org/es/biblioteca] que el proper 30 de setembre ha de desallotjar per ordre judicial la seva biblioteca així com la resta d'espais i equipaments del centre social okupat i autogestionat durant quinze anys  Kan Kolmo. ESMORZAR POPULAR PER PARAR EL DESALLOTJAMENT de Kan Kolmo (squat.net) i les vivendes del bloc la Kolmena. A la concentració d'ahir també el diputat per la CUP Dani Cornellà va assistir-hi.

Sindicat de Llogateres de Girona: "Som moltes les llogateres fartes de deixar-nos el sou cada mes en el lloguer i de patir les estafes amb lloguers temporals i d'habitacions. Avui hem vingut a plantar cara als garants dels interessos de la patronal inmobiliària de @jxcatGirona i @JuntsXCat Força Sindicat!" [https://t.co/gs6T8WOXbI].

Activitats de la Biblioteca Infokiosk Sabot

Demà vetllada Poètica amb Gemma Ríos i Hécate Criado

Fa molta il·lusió oferir-vos una Vetllada Poètica a l'Infokiosk -Biblioteca Sabot, amb les autores Gemma Ríos i Hécate Criado. Serà demà divendres 20 de setembre, a les 19 hores, al mateix local del Sabot. Les dues autores, dissidents de gènere, ens sorprendran amb una poesia salvatge, amenaçadora i al mateix temps tendra. Gemma Ríos, travesti conurbana del Sud, escriptora i performer de la traslasierra argentina, ens delectarà amb la seva primera antologia de poesia salvatge Rareza Silvestre.

I l'artista trans, nascuda a Blanes, Hécate Criado, ens brindarà amb el seu primer llibre Quejidos de luna eunuca una poesia que mossega amb ràbia i que és també capaç de la tendresa més radical.

L'autor presenta el llibre Dineros. Teoría y práctica de la subversión monetaria

El dimecres 25 de setembre, a les 18:30h, a l'Infokiosk - Biblioteca Sabot hi haurà la presentació, amb debat, del llibre Dineros. Teoría y práctica de la subversión monetaria, de l'Editorial Descontrol, amb un posterior debat, a càrrec de l'autor.

"Nunca nos enseñaron cómo se crea el dinero. Cuando nos pusimos a aprender por nuestra cuenta descubrimos por qué: porque es muy fácil. ¿Las autoridades monetarias no comprenden bien el dinero? Sucede más bien lo contrario: no nos explican bien qué es el dinero para que no lo podamos comprender. El dinero es en realidad un signo de anotación contable que se emplea en sistemas centralizados de cuentas informáticas de crédito y débito y que sirve para medir el valor de los intercambios de productos y servicios realizados en los mercados. Ni más ni menos."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada