dijous, 26 de setembre del 2024

Aquest 1-O, reivindica el mandat del poble

Aquest 1-O, reivindica el mandat del poble

El dissabte 28 de setembre hi ha convocada una gran jornada reivindicativa a Arenys de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar

La plataforma Som 1 d'Octubre ha reunit les principals entitats del país i partits polítics per un dia ple de xerrades, actuacions i concerts

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Arenys de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar (Alt Maresme, Maresme, comtat de Girona) 26/09/2024.- El dissabte 28 de setembre hi ha convocada una gran jornada reivindicativa a Arenys de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar. La plataforma Som 1 d'Octubre ha reunit les principals entitats del país i partits polítics per un dia ple de xerrades, actuacions i concerts.

L'Assemblea Nacional Catalana hi serà de 16 a 19 hores a la Sala Josep Maria Arnau del Centre Calisay d'Arenys de Mar, amb aquestes xerrades:

16:30 - Identitat i descolonització mental. Amb Eva Pesquera.

17:30 - Noves formes de lluita. Amb Julià de Jòdar.

18:45 - La música, mitjà de conscienciació; la música, mitjà d'alienació. Amb Lluís Llach.

L'Assemblea ofereix al moviment independentista un promptuari perquè la militància analitzi d'on venim i on som, i decideixi cap on anem. Les Tesis d'agost, escrites pel secretari nacional Julià de Jòdar, són una guia amb deu punts de partida per assolir la independència.

El Consell de la República tindrà habilitat un espai on oferirà un seguit de xerrades polítiques i es farà atenció als registrats. A la sala 1 d'Octubre, al Centre Cultural Calisay, de 10 a 14 hores. L'acte central serà a les 12 hores i comptarà amb la participació del MHP Carles Puigdemont i Casamajó, el vicepresident Toni Comín i Oliveres, i el conseller Lluís Puig i Gordi amb una connexió en directe. L'aforament és limitat i serà per ordre d'arribada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada