dilluns, 26 d’agost del 2024

Els espais que volem protegir. Construir és Destruir, Digues Prou!

Els espais que volem protegir. Construir és Destruir, Digues Prou!

Imagina despertar-te en una Costa Brava irreconeixible, on el so de la natura està silenciat pel soroll de les excavadores

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Lloret de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 26/08/2024.- SOS Costa Brava manifesta que "els espais que volem protegir. Construir és Destruir, Digues Prou! Imagina despertar-te en una Costa Brava irreconeixible, on el so de la natura està silenciat pel soroll de les excavadores. És aquest el llegat que volem deixar a les següents generacions?".

Can Juncadella

El camí de ronda a Lloret es troba tallat en diversos punts per política de fets consumats de propietaris que n'han impedit el pas des de fa anys.

Platja de Canyet

En aquest preciós indret als peus de la urbanització Rosamar, volen edificar una zona hotelera a primera línia, en terrenys de zona esportiva comunitària.

Basses d'en Coll

Volen fer una carretera que travessi els arrossars existents que delimiten la Reserva Natural Parcial de les Basses d'en Coll de gran importància i fragilitat ecològica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada