dilluns, 22 de juliol del 2024

La CUP-SOM POBLE i el Grup de Defensa de la Gola del Fluvià diuen prou

La CUP-SOM POBLE i el Grup de Defensa de la Gola del Fluvià diuen prou

La CUP-SOM POBLE i el Grup de Defensa de la Gola del Fluvià es concentren davant l'explotació turística il·legal de l'empresari Víctor Latorre exigint acabar amb l'activitat i dotar de mesures de protecció el paratge natural tal com va aprovat el parlament l'any 2020

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Pere Pescador (Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 22/07/2024.- Llegim a Llibertat.Cat que ahir la CUP-SOM POBLE comarques gironines i el Grup de Defensa de la Gola del Fluvià van fer una concentració a la Gola del Fluvià, un paratge natural d'alt valor que forma part de la Xarxa Natura 2000 i compta amb altres proteccions pròpies d'un conjunt únic com és la bocana del riu Fluvià.

Aquest petit tresor ha estat privatitzat i s'han col·locat unes barreres il·legals al camí que impedeixen l'accés a la platja. A més, el propietari està realitzant activitats turístiques sense cap autorització.

Les dues organitzacions reclamen l'obertura del camí públic del Joncar en el seu tram final d'accés a la platja, la fi de les activitats turístiques al paratge natural, l'acció de les administracions, tant de l'Ajuntament com de la Generalitat, per acabar amb aquesta praxis il·legal, i que d'una vegada per totes es creí el Conservatori del Litoral de Catalunya, per fer que es compleixin els terminis que es van aprovar la llei al 2020 i que porten més de tres anys inactius.

Segons paraules del diputat cupaire Dani Cornellà: "som a la gola del Fluvià per dir prou a la privatització d'aquest paratge natural i per aturar les activitats turístiques que s'hi fan sense cap mena de permís".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada