dijous, 2 de maig del 2024

Treballadors de Feldespatos Llansà es manifesten al'N-260

Treballadors de Feldespatos Llansà es manifesten a l'N-260

Vaga fins al 10 de maig per "incompliment del conveni"

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Llançà (Mar d'Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) 02/05/2024.- Segons EMPORDA.INFO, treballadors de l'empresa d'extracció de minerals Feldespatos Llansà de Llançà, han dut a terme una mobilització a la carretera N-260, aquest dijous al matí. Hi ha vaga a l'empresa des del dilluns 29 d'abril "davant l'incompliment del conveni col·lectiu per part de la direcció de l'empresa". S'exigeix a Feldespatos Llansà que "faci marxa enrere en la modificació unilateral del calendari laboral, els horaris i les vacances que estableix el conveni i que apliqui el que s'ha acordat per totes dues parts".

Sense acord

La reunió de mediació, celebrada la setmana passada a la seu del Tribunal Laboral de Catalunya de Girona, va finalitzar sense acord, ja que l'empresa insisteix en la modificació dels termes pactats en el conveni, la qual cosa ens aboca al conflicte. Davant d'aquest escenari, la plantilla fa vaga els dies 29 i 30 d'abril i els dies 2, 3, 6, 7, 8, 9 i 10 de maig.

Resulta que poc temps després d'haver-s'hi acordat un conveni i que aquest s'hagi publicat, l'empresa ara pretén incomplir-lo de manera flagrant i sense negociar-ho amb la representació de la plantilla, la qual cosa posa de manifest el seu poc compromís amb les persones que treballen a l'empresa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada