dimecres, 1 de maig del 2024

Llançament polèmic a l’Escala d’un matrimoni amb dosmenors, de 7 i 14 anys

Llançament polèmic a l'Escala d'un matrimoni amb dos menors, de 7 i 14 anys

La regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Escala ha ubicat la família a una pensió de la vila

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 01/05/2024.- En relació a l'acte divendres de la PAH de l'Escala se'ns informa que el dimecres 24 d'abril es va fer el llançament/desnonament de quatre persones escalenqus. Un matrimoni i dos menors nascuts a l'Escala. Eren ocupes socials, fa uns tres anys va tenir el matrimoni un judici penal a Figueres i va ser absolt, per això encara estava aquesta família a la mateixa casa, al carrer Romaní núm. 7.

El llançament, al que hi va acudir un metge de la PAH, a aquest li va semblar "poc ortodox", com ara una agent dels Mossos i el propi Jutjat núm. 5 de Figueres que es el que va fer el llançament "sense avisar a Serveis Socials", segons el metge.

El marit va ser traslladat amb ambulància al CAP de l'Escala, però que segons fonts de la PAH ja es troba bé. Actualment, segons les mateixes fonts consultades, la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Escala ha ubicat la família a una pensió de la vila.

Se'ns recorda que els menors tenen 7 i 14 anys respectivament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada