dilluns, 6 de maig del 2024

L’Associació Trans* Girona denuncia una agressió a una persona trans

L'Associació Trans* Girona denuncia una agressió a una persona trans per part d'agents dels Mossos de Girona

Convoquen una concentració de suport dimarts 28 de maig, a les 9:30h, davant els jutjats de Girona

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Alt Empordà, comtat de Girona) 06/05/2024.- A l'Agenda dels moviments socials de les terres gironines TRAMUNTANA llegim:

"Publiquem aquest comunicat per denunciar l'agressió a una companya trans per part dels mossos d'esquadra de Girona.

La nit del 30 de març dues companyes trans estaven al centre de Girona. Una d'elles es va començar a trobar malament fins al punt de perdre el coneixement i estava necessitant atenció mèdica urgent. L'altra companya va demanar ajuda a un grup de policies que estaven presenciant la situació. Aquests no només no van atendre ni van respondre a la crida sinó que es van dedicar a riure-se'n. Després que la companya expressés amb dignitat el seu menyspreable comportament transmisògin i racista, la van acabar pegant, emmanillant i portant a comissaria on va haver de passar tot un dia. Ara ha de fer front a un judici el dia 28 de maig per la denúncia que li van posar.

Fa setmanes altres companyes van patir una situació similar, en què la policia de Girona es va dedicar a malgeneritzar, burlar, maltractar i agredir. Aquest és el comportament transmisògin continu que tenen els cossos de perillositat de l'Estat. Fora policia de les nostres vides! PROU AGRESSIONS POLICIALS!!

Fem una crida per a la concentració de suport a la nostra companya el dia 28 de maig a les 9:30h als jutjats de Girona.

Associació Trans* Girona".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada