dimarts, 14 de maig del 2024

JORNADES DE LA NAKBA A OLOT: demà dimecres

JORNADES DE LA NAKBA A OLOT: demà dimecres

Al Firal Petit a partir de les 18 hores

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Olot (la Garrotxa) 14/05/2024.- JORNADES DE LA NAKBA A OLOT. La Plataforma la Garrotxa amb Palestina en solidaritat amb la lluita dels pobles palestins, us convida a unir-vos a les JORNADES DE LA NAKBA! En la setmana europea d'accions per la Nakba.

Propera acció en la Garrotxa: La NAKBA en curs - 76 anys d'opressió i resistència.

Firal Petit dimecres 15 de maig

- 18: 00 h Quedar davant del Firal Petit per fer un mural col·lectiu.

- 19: 30 h Marxa fins a les escales de l'església de Sant Esteve.

- 20: 00 h Concentració a Sant Esteve i exposició.

La Nakba ("catàstrofe") de 1948 marca un capítol greu en la història, on aproximadament 750.000 palestins van ser expulsats per la força de les seves llars com a part d'una campanya sistemàtica orquestrada per milícies sionistes i més tard per l'Exèrcit israelià.

La setmana de la Nakba, per fer entendre que la Nakba continua, i a ulls de tota la comunitat internacional, L'Estat d'Israel pot continuar cometent tota mena de crims de lesa humanitat, i violant el Dret Internacional, sense accions clares i efectives per part dels Governs europeus, i per tant estan sent còmplices del seu projecte de colonialisme i extermini. Per això, és essencial continuar formant-se i denunciant aquesta situació, i s'ha organitzat una activitat que connecta la Garrotxa en directe amb la realitat palestina.

La NAKBA es commemora cada any el 15 de maig. Visca Palestina lliure!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada