dimarts, 7 de maig del 2024

Dissabte 18 de maig manifestació amb mural per Palestina a Girona a les 12 del migdia trobada a la plaça Independència

Dissabte 18 de maig manifestació amb mural per Palestina a Girona a les 12 del migdia trobada a la plaça Independència

PALESTINA: DEL COLONIALISME A L'APARTHEID a Castellfollit de la Roca, divendres 10 de maig a la Biblioteca

Concentració el 15 de maig a la plaça Llibertat de Salt per la Nakba a Palestina

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès, comtat de Girona) 07/05/2024.- El dissabte 18 maig manifestació a Girona en el marc de la crida europea de mobilització i cinquena convocatòria unitària de la @bds.rescop.

A Girona a les 12 del migdia trobada a la plaça Independència. Començarà una marxa per denunciar els 76 anys de Nakba, per exigir el dret a retorn de les palestines i reclamar aturar el genocidi a Gaza. S'acabarà el recorregut amb un vermut musical a les 13:00h a l'Ateneu Popular Salvadora Catà i la realització d'un mural per Palestina a la plaça a càrrec de @dazo_dazoart @mus_al_mur i @gerard.plaamok.

Que Palestina sigui lliure del Riu al Mar!

PALESTINA: DEL COLONIALISME A L'APARTHEID a Castellfollit de la Roca

La Biblioteca Ramon Grabolosa de Castellfollit de la Roca organitza el divendres 10 de maig, a les 8 del vespre, la conferència PALESTINA: DEL COLONIALISME A L'APARTHEID a cura d'Isidre Pallàs, membre de SODEPAU.

Concentració a la plaça Llibertat de Salt per la Nakba a Palestina

El dimecres 15 de maig farà 76 anys de la Nakba, el desastre que va suposar la creació del règim genocida israelià i l'expulsió forçada de més de 750.000 palestines de les seves llars. Va ser l'inici de dècades d'opressió sistemàtica, apartheid, neteja ètnica i ocupació militar, que continuen a dia d'avui a tots els territoris palestins.

Des de Girona amb Palestina - BDS es concentraran el 15 de maig a la plaça Llibertat de Salt, a les 18 hores, per commemorar la Nakba, reiterant la resistència i la lluita legítima per la llibertat, el retorn i la justícia del poble palestí, així com per seguir denunciant el genocidi sobre la Franja de Gaza que estem vivint en directe, en què ja han mort més de 34.000 persones palestines.

Palestina Lliure: dret al retorn

Des de Girona amb Palestina - BDS "ens neguem a quedar-nos de braços creuats davant de la injustícia i la barbàrie. Exigim accions a la comunitat internacional, amb especial incís al Govern espanyol, que transformi les paraules en fets i trenqui relacions amb el règim d'apartheid israelià. Ens veiem als carrers, fins que Palestina sigui lliure del Riu al Mar!".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada