divendres, 3 de maig del 2024

Comunicat de la CGT Girona sobre el 1er de Maig al carrer

Comunicat de la CGT Girona sobre el 1er de Maig al carrer

Les seccions sindicals de CGT Girona Ambulàncies, Nestle, Neteja, Ilunion, Educació i Sector Social es manifestaren en un bloc dins la manifestació de la Coordinadora 1er de Maig de Girona  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès) 03/05/2024.- En la crònica de la CGT sobre el 1er de Maig a la ciutat de Girona s'informa que "desenes de companys i companyes es van manifestar pels carrers de Girona en favor dels drets de la classe treballadora gironina. La manifestació, convocada per la Coordinadora 1er de Maig de Girona, va tenir el suport del nostre sindicat. A la mateixa van assistir companys/es de Nestle, Neteja, Sector Social, etc. Abans de l'inici de la mateixa, el company Juanra de la secció sindical de CGT a Ambulàncies ens va explicar la lluita en favor de la internalització del servei i la lluita en favor dels drets dels seus treballadors/es. Posteriorment, els companys David i Samu d'Ilunion i del  Departament d'Educació ens van parlar de la situació en els seus àmbits. Durant el recorregut vam reivindicar salaris dignes al sector de l'hosteleria i pels treballadors/es de la Costa Brava, etc."

Finalment, que "des de la CGT Girona ens reafirmem en la necessitat de construir una organització de classe sobre les premisses de la independència de classe, la solidaritat, el federalisme i el suport mutu."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada