dimarts, 30 d’abril del 2024

Octuvre.cat denuncia els vincles de l’espanyolisme mediàtic amb Aliança Catalana

Octuvre.cat denuncia els vincles de l'espanyolisme mediàtic amb Aliança Catalana

Un nou vídeo d'Albano Dante Fachin i Marta Sibina desvetlla els interessos mediàtics espanyols que han promocionat aquest partit d'extrema dreta des de fa dos anys

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona) 30/04/23024.- Llegim a VilaWeb que Octuvre.cat, el projecte d'Albano Dante Fachin i Marta Sibina, acaba de publicar una altra de les seves investigacions, en aquest cas sobre com pot ser que l'espanyolisme mediàtic tingui un interès tan gran en promocionar Aliança Catalana.

Octuvre despulla qui està promocionant aquest partit d'extrema dreta i posa de relleu la paradoxa que siguin ja des de fa anys grans noms de l'espanyolisme mediàtic i polític.

Segons Dante Fachin estem al davant d'una maniobra semblant a la que Mitterrand va fer en el seu moment promocionant Le Pen per afeblir la dreta democràtica. Agreujada en aquest cas pel fet que l'entrada d'Aliança Catalana al Parlament de Catalunya, que l'enquesta diària de VilaWeb detecta com a molt possible, tindria com a objectiu primordial impedir la majoria absoluta de l'independentisme ja que ni la CUP, ni ERC ni Junts poden pactar amb un partit que té com a referents l'extrema dreta més dura d'Europa, l'AfD alemanya.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada