dilluns, 22 d’abril del 2024

A l’Escala, Salvem Can Ramis

A l'Escala, Salvem Can Ramis

Recollida de signatures al mercat dominical de l'Escala contra la venda de Can Ramis

Els partits de l'oposició municipal de l'Ajuntament de l'Escala (Gent de l'Escala, Alternativa per l'Escala, ERC i Junts) munten parada al mercat del diumenge per informar i recollir signatures contra la venda de Can Ramis

És el darrer acte reivindicatiu abans que l'adjudicació de la subhasta d'aquest immoble passi pel proper ple ordinari d'abril

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 22/04/2024.- En el proper ple ordinari de l'Ajuntament de l'Escala del dilluns 29 d'abril l'equip de govern vol aprovar la subhasta de l'habitatge i taller del pintor Rafael Ramis, que hauria de servir per exposar la seva obra i centre cultural dedicat a la seva memòria. Rumors no contrastats per TRAMUNTANA VERMELLA MAIL ja apunten per una immobiliària concreta que especularà amb l'immoble fins ara propietat de l'Ajuntament. A veure que passarà en cas de la subhasta si la campanya popular Salvem Can Ramis no l'aconsegueix aturar.

Segons Canal 10 Empordà, els grups de l'oposició municipal de l'Ajuntament escalenc Gent de l'Escala, Alternativa per l'Escala, ERC i Junts han escollit el mercat setmanal escalenc del diumenge per fer el darrer acte informatiu i de recollida de signatures contra la subhasta del immoble de Can Ramis. La campanya Salvem Can Ramis va començar el mes de març i ha recollit moltes signatures en aquestes poques setmanes, ha fet parada en un indret tan concorregut com el mercat, un punt estratègic just abans que en el proper ple ordinari s'adjudiqui definitivament la subhasta.

Segons els grups municipals escalencs promotors d'aquesta campanya ja s'ha aconseguit el que van definir com a principal objectiu, donar a conèixer a la gent del poble allò què estava passant amb el  procediment de subhasta de la casa que va ser la llar i taller del pintor Rafel Ramis.

Malgrat que en el proper ple s'aprovi definitivament l'adjudicació de la subhasta del immoble, l'oposició municipals (menys un regidor de Comuns) considera que s'ha de seguir informant del que defineixen com un mal modus operandi per part de l'equip de govern de l'Ajuntament.

Les signatures s'entregaran abans del proper ple ordinari, que està marcat en el calendari pel dilluns 29 d'abril.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada