dissabte, 19 d’agost del 2023

Una fuga al clavegueram obliga a tancar la platja del Port d'en Perris, al cèntric nucli antic de l'Escala

Una fuga al clavegueram obliga a tancar la platja del Port d'en Perris, al cèntric nucli antic de l'Escala 

Els banys del Port d'en Perris han estat clausurats cap a les 11 del matí 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 19/08/2023.- Llegim al Diari de Girona que Ajuntament de l'Escala i la Policia Local han tancat aquest dissabte l'accés a la platja codolar del Port d'en Perris a causa del vessament d'aigües brutes al mar. 

Segons expliquen fonts de l'equip de govern de l'Ajuntament escalenc, la platja de còdols de Perris ha estat clausurada cap a les 11:00 h. L'Ajuntament i el cos policial local han detectat que una canonada del clavegueram s'ha trencat, per causes desconegudes, i això ha provocat que l'aigua del mateix clavegueram comencés a vessar per una de les sortides d'aquest, afectant directament l'aigua del Port d'en Perris. 

Després de barrar el pas a l'aigua del Port d'en Perris, amb tanques i acordonar la zona amb cinta policial, una cisterna ha netejat el clavegueram per evitar que l'aigua continués vessant. 

Malgrat que el problema s'ha solucionat i l'aigua del clavegueram ha deixat de vessar, les autoritats han optat que mantenir tancada l'àrea del Port d'en Perris.  

Demà diumenge al matí preveuen tornar a obrir-la per tal que la ciutadania pugui fer-ne ús. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada