dimarts, 22 d’agost del 2023

Els establiments del carrer del Port de l'Escala denunciaran Endesa pels talls de llum

Els establiments del carrer del Port de l'Escala denunciaran Endesa pels talls de llum 

Els continus talls de llum als locals a tocar de la Riba de la Platja han acabat indignant als propietaris dels establiments de restauració per les pèrdues que els han generat  

Han aixecat acta notarial dels incidents i esperen al setembre per denunciar a Endesa 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 22/08/2023.- Segons Canal 10 Empordà, establiments comercials i de restauració del tram inicial del carrer del Port, a tocar de la Riba de la Platja, estan indignats amb Endesa pels continus talls de llum que estan patint durant aquest estiu, amb segurament l'incendi de part d'un cablejat ara fa unes setmanes com l'episodi més espectacular. L'últim ha estat diumenge, una avaria resolta en menys de dues hores després de canviar fusibles. Segons expliquen en hi han hagut fins a quatre, de talls, que els han obligat a tancar durant les hores de més afluència de clients en ple mes d'agost. També parlen de petits talls d'alguns segons que els han espatllat més d'una aparell. Segons diuen també és un mal endèmic d'aquesta zona, però mai com ara. Els locals no troben resposta ni solucions a les pèrdues que s'estan generant. Demanen actualitzar uns cablejats que  han quedat obsolets. 

Durant un dels talls els propietaris dels locals van contractar un notari per tal que aixequés acte de les incidències. Esperaran al mes de setembre, una vegada baixi la feina, per formular la denúncia pertinent. 

La indignació és tant gran que s'arriba a pensar en una solució radical. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada