dissabte, 11 de març del 2023

Es manifesten contra l'acte electoral de VOX a Girona

Es manifesten contra l'acte electoral de VOX a Girona 

Un extens desplegament dels Mossos amb agents de l'ARRO els han impedit acostar-se 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès, comtat de Girona) 11/03/2023.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, VOX ha celebrat aquest dissabte al matí a la ciutat de Girona un acte de campanya per les municipals, on ha presentat el candidat a l'alcaldia de l'Ajuntament, Javier Domínguez. L'acte començava a les dotze del migdia, però una hora abans ja s'hi han començat a congregar tant simpatitzats del partit d'extrema dreta com també gent contrària. 

Mossos d'Esquadra han fet un cordó policial al voltant de la plaça des de primera hora per evitar que la manifestació antifeixista pogués acostar-se a l'acte de VOX. 

Des de l'inici, a alguns dels assistents se'ls ha barrat el pas i també s'han efectuat algunes identificacions. Cap a quarts de dotze, una vintena de veïnes i veïns del barri que seien a les terrasses s'han aixecat i s'han acostat a la carpa de VOX amb una pancarta on es podia llegir Fora feixistes de Santa Eugènia. Els agents de l'ARRO no han tardat a encerclar-los i fer-los retirar de la plaça fins a col·locar-los amb la resta de manifestants, a uns cent metres de l'acte electoral. Des d'allà, on s'ha acabat concentrant les persones, no han parat de xiular i cridar consignes antifeixistes durant tot l'acte. No s'ha produït cap baralla entre les dues concentracions, ni s'han efectuat càrregues policials. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada