dijous, 2 de febrer de 2023

Girona acull diumenge una manifestació contra la caça

Girona acull diumenge una manifestació contra la caça 

Començarà a les dotze del migdia a l'esplanada de la Copa de la Devesa simultàniament amb 44 ciutats més 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès, comtat de Girona) 02/02/2023.- Llegim al Diari de Girona que Girona serà diumenge una de les 45 ciutats de l'Estat espanyol que se sumarà a la convocatòria de rebuig a la caça i en favor de "la protecció de tots els gossos".  

Aquest 5 de febrer, a les dotze del migdia, hi ha prevista una manifestació per diferents carrers de Girona per demanar la fi de l'activitat cinegètica. La convocatòria va a càrrec de la Plataforma NAC (No a la Caça) i a Girona la sortida serà des de l'esplanada de la Copa, del parc de la Devesa, com en els darrers anys. 

Aquest any el focus es posarà en la Llei de protecció Animal per reclamar que tots els animals, com ara els gossos utilitzats per caçar, hi han d'estar inclosos. "Una llei que ha de servir per protegir tots els animals per igual, i especialment els més vulnerables, assetjats, maltractats i abandonats, els animals utilitzats en activitats cinegètiques", expliquen des de la Plataforma NAC. 

La convocatòria de 2023 és la més nombrosa fins ara, convocant manifestacions a 45 ciutats de l'Estat espanyol i en divuit internacionals el diumenge 5 de febrer a les dotze del migdia. Hi haurà des de les principals capitals fins a ciutats més petites. A més, s'hi uniran poblacions d'Alemanya, l'Estat francès, Holanda, Bèlgica, Itàlia, Polònia, Suïssa, Eslovènia i Croàcia. 

La Plataforma NAC organitza des del 2011 una manifestació cada febrer que ja ha assolit una escala internacional. Aquesta plataforma lluita "contra la caça en totes les seves modalitats i té com a "objectiu immediat" posar fi a la "caça amb llebrers i altres races". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada