divendres, 27 de gener del 2023

El dimarts 14 de febrer l’ANC organitza la presentació a Olot de la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista

El dimarts 14 de febrer l'ANC organitza la presentació a Olot de la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista 

'La independència la farem entre tota la ciutadania', lema de la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) 27/01/2023.- El cicle de xerrades Horitzó independència: 2023-2025, que va començar l'any passat a Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) i durarà fins a amb diversos actes arreu del territori, amb l'objectiu de preparar la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista, que tindrà lloc el primer trimestre de 2023. Així, l'Assemblea Nacional Catalana està organitzant el cicle de conferències Horitzó independència: 2023-2025 a tot el Principat de Catalunya per donar a conèixer la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista.  

Aquesta trobada fixarà un horitzó i definirà les condicions necessàries per fer efectiva la declaració d'independència, a més d'identificar quins són els compromisos que cal assumir com a moviment per a fer-la realitat. 

Un escenari d'aquesta magnitud no es pot improvisar: cal definir col·lectivament quines són les actuacions necessàries a desenvolupar, i per això s'hi inclouran les institucions i la societat civil. 

Amb l'horitzó del 2025, l'Assemblea vol conformar una nova aliança civil i institucional, que permeti fer efectiva, desplegar i defensar una declaració d'independència, legitimada pel referèndum de l'1 d'octubre de 2017 i també per la majoria democràtica independentista votada al Parlament de Catalunya. 

Per això, la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista se centrarà en quatre punts: incrementar el suport social i el nivell d'exigència ciutadana sobre la urgència de la independència; definir accions per fer efectiva la independència en un horitzó concret; dissenyar estratègies i alternatives polítiques en cas que l'actual classe política no assumeixi la necessitat de fer la independència en aquesta legislatura; i aconseguir un major suport i reconeixement internacional en cas d'una nova declaració d'independència. 

Les setmanes vinents, l'Assemblea organitzarà les xerrades a Sant Andreu, el 31 de gener; Vilanova i la Geltrú, el 31 de gener; Olot, el 14 de febrer, i Amposta, el 15 de febrer. Falten confirmar altres actes. 

Recordem que tothom que vulgui participar en la Conferència, ja s'hi pot inscriure a través del web [https://assemblea.cat/conferencia/].  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada