dimecres, 16 de novembre del 2022

El Correllengua arriba a la ciutat de Girona en una edició dedicada a l’escriptor valencià Joan Fuster

El Correllengua arriba a la ciutat de Girona en una edició dedicada a l'escriptor valencià Joan Fuster 

Fuster, assagista clau de la literatura catalana i una de les figures intel·lectuals de més relleu i amb major repercussió pública de la cultura catalana en la segona meitat del segle XX     

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 16/11/2022.- La 26a edició del Correllengua es dedica a l'escriptor valencià Joan Fuster, assagista clau de la literatura catalana i una de les figures intel·lectuals de més relleu i amb major repercussió pública de la cultura catalana en la segona meitat del segle XX. 

El Correllengua arribarà dissabte a la ciutat de Girona en una edició dedicada a Joan Fuster coincidint en l'any que es commemora el centenari del naixement de l'escriptor de Sueca.  

Les activitats a Girona es concentraran a la plaça Independència i començaran amb la rebuda simbòlica de la flama del Correllengua (11:30 hores) i la lectura del manifest amb totes les entitats que formen part de l'organització. A continuació hi haurà un taller de balls tradicionals al migdia, hi haurà una lectura d'aforismes de Joan Fuster. A la tarda, actuarà la Cobla Contemporània, hi haurà un discurs de cloenda i un concert dels Akoblats. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada