dimecres, 2 de novembre del 2022

Aladern: “BECP volia que retirés la denúncia a Canosa”

Aladern: "BECP volia que retirés la denúncia a Canosa" 

La regidora no adscrita de Blanes afirma que l'executiva de Blanes En Comú Podem li va demanar que ho fes i creu que Urgell (BECP) volia assumir les seves competències 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Blanes (Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Cabrera) 02/11/2022.- Llegim al diari El Punt Avui que la regidora Rosa Aladern assegura que des de l'executiva de Blanes En Comú Podem se li ha demanat que retiri la denúncia contra l'alcalde d'ERC, Àngel Canosa. Després de les explicacions donades en el ple municipal, Aladern ha detallat els motius que van fer-la deixar el grup municipal de BECP i referint-se al seu portaveu, Jordi Urgell, va afirmar que "Urgell deixa que els tres informes m'assenyalin i no fa cap declaració assumint-ne el contingut". Aladern creu que Urgell sabia que la destituirien del govern municipal i diu que volia assumir les competències d'urbanisme i obra pública. 

Referint-se als tres informes, el contingut dels quals va revelar El Punt Avui en l'edició del 23 d'octubre, la regidora Aladern es pregunta per què l'alcalde va necessitar tant de temps per demanar un expedient d'informació reservada "d'uns fets que ell coneixia perfectament" i també es pregunta per què l'alcalde Canosa encarrega els dos informes el mateix dia que la destitueix. Aquest és l'argument que li permet afirmar que els informes no són res més que una "pantomima". 

"Aquests fets i d'altres d'anàlegs indiquen que Canosa va cometre un error de càlcul amb la retirada de les meves competències; no va saber intuir quina seria la resposta d'En Comú Podem de Blanes", manifesta. Posteriorment, assegura que "l'arrogància i la prepotència [de Canosa] no li van deixar veure que la reacció més lògica era que el grup municipal sortís del govern". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada