dijous, 17 de novembre del 2022

Ahir acte a Girona en contra totes les guerres



ATUREM TOTES LES GUERRES! 

Ahir acte a Girona en contra totes les guerres 

Dimecres vinent, 23 de novembre, se'n far`s una altra concentració, a les set de la tarda, davant l'edifici de l'Ajuntament de Girona. Aquestes accions es repetiran cada setmana a Girona fins a Nadal 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 17/11/2022.- "Si els Governs no aturen les guerres contra la gent i la terra, la gent aturarem els governs", aquest és el lema de la campanya Aturem les Guerres a la que s'ha adherit la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme, a proposta de les seves entitats. Des de fa dues setmanes la campanya aturemlesguerres.cat s'està duent a terme a diversos municipis i ciutats del territori català, amb concentracions per exigir la fi de totes les guerres i la priorització del treball de pau i de no-violència. I és que durant el 2021 es va comptabilitzar, una trentena de conflictes armats actius al món, a més del d'Ucraïna i Rússia, i l'amenaça de guerra nuclear ha ressonat cada força al llarg dels últims mesos.  

Les entitats de la Coordinadora ens comprometem a:  

-. No donar cap suport ni justificació a les guerres 

-. A reunir-nos davant dels Governs perquè aturin les guerres 

-. A posar les bases d'agrupacions civils de defensa territorial no-violenta 

És en aquest sentit ahir dimecres, 16 de novembre, hi va haver una concentració, a les 13.15h, davant l'edifici de la seu de la Generalitat a Girona amb un grup de persones. 

A més del treball de pau i no-violència, la campanya inclou ara el treball contra l'emergència climàtica, en tant que un tema urgent i ineludible al qual la nostra classe política ha de fer front i en tant que les guerres tenen un cost mediambiental que no ens podem permetre, declara la coordinadora. 

Dimecres vinent, 23 de novembre, se'n far`s una altra concentració, a les set de la tarda, davant l'edifici de l'Ajuntament de Girona. Aquestes accions es repetiran cada setmana a Girona fins a Nadal.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada