dimecres, 21 de setembre del 2022

Un regidor de Vernet, al Conflent, citat a declarar per haver aturat el trànsit en una manifestació

VilaWeb

Un regidor de Vernet, al Conflent, citat a declarar per haver aturat el trànsit en una manifestació 

El Partit Comunista Francès exigeix l'arxivament immediat del procediment 

Des de Vernet el PCF diu no a la criminalització de l'acció ciutadana política i sindical 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vernet (Conflent, comtat de Conflent) 21/09/2022.- Llegim a VilaWeb que regidor de l'oposició a Vernet (Conflent, comtat de Conflent), Pierre Serra, del Partit Comunista Francès (PCF), va declarar dijous passat davant la Gendarmeria de Prada de Conflent (Conflent, comtat de Conflent) per haver aturat el trànsit durant una manifestació ecologista del 29 de juliol proppassat. Durant la compareixença, Serra es va negar a sotmetre's a la presa d'empremtes dactilars i a les fotografies judicials. 

La manifestació ecologista en què va participar el regidor de Vernet va aturar el trànsit durant mitja hora a la carretera que connecta Prada de Conflent amb l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà, on es feien els concerts del Festival Pau Casals d'enguany. 

El Partit Comunista Francès exigeix que s'arxivi immediatament el procediment.  

L'alcalde d'Elna (Plana d'Illiberis, Rosselló, comtat de Rosselló) i vicepresident del Consell Departamental dels Pirineus Orientals, Nicolas Garcia (PCF), ha expressat el suport al seu company de partit en un piulet. "Suport al meu company Pierre Serra, professor, elegit regidor municipal de Vernet, que es nega a ser perseguit i tractat com un brètol per haver-se manifestat contra l'artificialització del sòl, tot i que sigui una causa nacional reivindicada pel Govern." 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada