dijous, 22 de setembre del 2022

Ocupen 22 pisos buits de forma simultània a Caldes de Malavella

El bloc de pisos ocupat es troba al carrer Girona de Caldes de Malavella

Ocupen 22 pisos buits de forma simultània a Caldes de Malavella 

Policia Local i Mossos d'Esquadra fan marxar la gent després d'hores    

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Caldes de Malavella (Plana de la Selva, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 22/09/2022.- Segons el Diari de Girona, una trentena de persones va ocupar el dijous 15 de setembre 22 pisos buits de forma simultània a Caldes de Malavella (Plana de la Selva, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona). Efectius de la Policia Local de Caldes de Malavella i els Mossos d'Esquadra el van fer marxar després d'hores de negociació. 

Segons un comunicat dur de l'Ajuntament, després de cinc hores de negociació, la gent "van accedir i van marxar voluntàriament". Aquest bloc de pisos, al carrer Girona, es troba davant de l'Escola Sant Esteve i no ha estat habitat. Alguns habitatges són propietat de bancs. Tant els propietaris com les entitats bancàries han denunciat els fets. 

Durant la setmana passada també es va portar a terme una actuació policial en habitatges ocupats en diferents urbanitzacions del municipi. Es va tallar el subministrament a cinc cases que tenien punxada la llum. Aquest tipus d'actuacions es fa periòdicament juntament amb la Policia Local, Mossos d'Esquadra i les empreses subministradores de serveis. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada