dijous, 29 de setembre del 2022

L’Ajuntament de Caldes de Malavella rebutja el recurs de l’empresa Caldes Truck S.L. que vol fer l’aparcament de camions

L'Ajuntament de Caldes de Malavella rebutja el recurs de l'empresa Caldes Truck S.L. que vol fer l'aparcament de camions 

Les veïnes i els veïns, agrupats en una plataforma, han penjat pancartes en diverses ocasions en senyal de protesta contra un aparcament de camions a l'entrada del poble 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Caldes de Malavella (Plana de la Selva, la Selva, comtat de Girona) 29/09/2022.- Llegim al Diari de Girona que en la sessió plenària celebrada dilluns, l'Ajuntament de Caldes de Malavella (Plana de la Selva, la Selva, comtat de Girona) va aprovar desestimar el recurs que l'empresa Caldes Truck S.L., que vol construir un aparcament de camions, havia presentat contra la decisió de l'Ajuntament de finals de juny de suspendre les llicències d'ús provisional. L'aprovació de la moratòria tenia per objectiu guanyar temps per modificar el planejament urbanístic per tal que no s'hi pugui construir un equipament com aquest. Ara mateix, el solar té la qualificació de sòl industrial i comercial i, segons l'Ajuntament, és propietat de l'empresa que vol fer-ne un parc de camions.  

Davant la suspensió de llicències, l'empresa en qüestió va decidir presentar un recurs contra la decisió de l'Ajuntament. 

Per a l'alcalde, Salvador Balliu: «el futur ideal del poble no passa per un pàrquing de camions a l'entrada, amb tot cal fer tots els procediments amb seny i ser conscients que aquest procediment pot costar diners a l'Ajuntament». Balliu diu que «tota decisió té conseqüències i des de l'Ajuntament farem tot el possible per revertir aquesta situació que podria perjudicar la imatge i la convivència al poble». 

Rebuig del poble 

El projecte ha comptat des d'un inici amb l'oposició de les veïnes i dels veïns del municipi que consideren que posar un parc de camions en aquest punt provocaria fressa i excessiu trànsit. Les veïnes i els veïns, agrupats en una plataforma, han penjat pancartes en diverses ocasions en senyal de protesta. 

La llicència de Caldes Truck queda suspesa durant un any prorrogable a un any més. Les al·legacions presentades per l'empresa no prosperen sota l'argument de l'Ajuntament que entén la suspensió com una mesura cautelar administrativa que pretén vetllar sobre la posterior i futura ordenació urbanística que resulti efectiva evitant la producció de fets que poden desvirtuar o impossibilitar la recta i deguda aplicació d'aquest nou règim que ha de donar resposta a la conciliació dels interessos privats i públics i en defensa de l'interès general del municipi.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada