dimarts, 16 d’agost del 2022

La nova jornada de vaga a Ryanair causa retards en 38 vols a l’aeroport del Prat

La nova jornada de vaga a Ryanair causa retards en 38 vols a l'aeroport del Prat 

Hi ha hagut demores en 18 vols de sortida i 20 d'arribada, però cap cancel·lació avui 

A l'Estat només s'han cancel·lat dos vols, segons l'aerolínia 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vilobí d'Onyar (la Selva, comtat de Girona) 16/08/2022.- Llegim al diari El Punt Avui que la nova jornada de vaga dels tripulants de cabina de Ryanair ha causat retards en 18 vols de sortida i 20 d'arribada a l'aeroport del Prat fins a les set de la tarda, segons ha informat USO, convocant de la protesta. Avui, doncs, no s'ha produït cap cancel·lació a l'aeroport barceloní i només se n'han registrat dues a tot l'Estat, dos vols entre Santiago de Compostel·la i Madrid. Pel que fa a la resta d'aeroports catalans, no s'ha registrat cap cancel·lació ni cap retard entre les arribades i les sortides. Al conjunt de l'Estat, s'han comptabilitzat 227 demores. 

Fonts de Ryanair han rebaixat a dos els vols cancel·lats --entre Santiago de Compostel·la i Madrid-- i han assegurat que no se'n produiran més al llarg del dia. Posteriorment, USO ha puntualitzat que els trajectes d'anada i tornada entre Santiago de Compostel·la i Fuerteventura, que inicialment constaven com a cancel·lats, seran operats per una tripulació francesa "en un nou cas d'esquirolatge que duu a terme Ryanair saltant-se el dret a vaga". 

Ahir, en canvi, es van haver de cancel·lar quatre vols al Prat, dos d'anada i tornada amb Milà Bèrgam i Roma Fiumicino i va haver-hi 41 retards, alguns dels quals de més de tres hores. A l'aeroport de Girona - Costa Brava, únicament es van registrar tres retards en tres vols de sortida.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada