dimarts, 5 de juliol del 2022

Suspenen un any les llicències a Punta Brava de Sant Feliu de Guíxols

Suspenen un any les llicències a Punta Brava de Sant Feliu de Guíxols 

L'Ajuntament ha fet ús de la prerrogativa que li permet suspendre les llicències per edificar en una zona que paisatgísticament és molt sensible 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Feliu de Guíxols (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona) 05/07/2022.- Llegim al diari El Punt Avui que l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona) suspèn les llicències d'obres a la zona de Punta Brava, una decisió que pretén adequar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) al Pla Director Urbanístic (PDU) que va establir la Generalitat. 

El Consistori ha fet ús de la prerrogativa que li permet suspendre les llicències per edificar en una zona que paisatgísticament és molt sensible i on donen per fet que s'incrementarà el nombre de peticions per aixecar-hi edificacions. L'alcalde, Carles Motas, assegura que la decisió és "jurídicament impecable". El regidor d'Urbanisme, Josep Saballs, va anunciar que hi havia finques on no es podrà aplicar aquesta suspensió de llicències i Motas diu que ja sap que hi haurà conteciosos.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada