diumenge, 3 de juliol del 2022

Activitat de la setmana del 4 al 10 de juliol a l'anònims


Presentació del llibre:
DESPRÉS DE LA TEMPESTA, PINK FLOID, de Ramon Font
Taula rodona
EL MOVIMENT UNDERGROUND I LA CONTRACULTURA
Amb: Ramón Font (autor del llibre)
Xavier Vidal (Ulises.online)
Canti Casanovas (la web sense nom www.lwsn,net)
Karles Torra (crític musical de La Vanguardia)
Presentador i moderador, Joan Besson (periodista)
Dijous, 07/07/2022 a les 19 hores

L'efervescent dècada dels 60 continua sent una font d'inspiració inesgotable. L'advocat i editor granollerí Ramon Font ha construït un joc de miralls entre el present i aquells dies a la seva nova novel·la, autoeditada Després de la tempesta, Pink Floyd.
El relat combina elements de thriller i els ecos de persones, llocs i ambients del moviment underground, de la psicodèlia i la contracultura. Justament, l'origen del llibre cal cercar-lo en l'amistat de l'autor amb el poeta i artista J. Daniel Vidal Benet, a qui està dedicat pòstumament. Com explica Font, "la vida i els escrits d'en Dani Vidal han estat la font d'inspiració d'aquest novel·la", que conté algunes transcripcions exactes dels seus escrits.
En el context de la ficció, Font també ha introduït altres elements reals, com el personatge del també novel•lista Xavier Moret o un poema del periodista i amic Aniano Gago, que juga un paper en el relat.
A banda de diverses obres de temàtica jurídica, Font ha publicat les novel•les La memòria del silenci i Aquell dia era dilluns, en català, i Vivir sin ti i La metàstasi, en castellà, a més del recull d'articles d'opinió i reflexió Per triar i destriar. (setmanari som Granollers)


 anònims
/// cerveses, menjars i pensars ///
Ricomà 57 08401 Granollers
Tel. 93 860 07 89






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada