dimarts, 28 de juny del 2022

La massacre a Melilla, al ple de l’Ajuntament de Girona

19

                         Manifestació a Girona contra la mort de migrants a la tanca de Melilla


La massacre a Melilla, al ple extraordinari de l'Ajuntament de Girona 

L'alcaldessa rebutja en nom del Consistori els fets succeïts a la frontera amb Melilla 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 28/06/2022.- Llegim al diari El Punt Avui que mentre centenars de persones protestaven ahir al vespre a la plaça del Vi, els representants municipals de l'Ajuntament de Girona celebraven un ple extraordinari que des del grup Guanyem Girona s'havia demanat endarrerir un quart d'hora per poder participar en la concentració. Però que, segons el portaveu d'aquest grup, Lluc Salellas, va topar amb l'oposició del PSC, Ciutadans i el regidor no adscrit perquè fos així. 

Per aquest motiu, per poder assistir a la concentració i posterior manifestació, quatre regidors de Guanyem no van ser presents al ple. Així mateix, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va condemnar i rebutjar en nom del Consistori els fets succeïts a Melilla i la vulneració dels drets humans. 

Tant el diari El Punt Avui com Diari de Girona es fan ressò de que la ciutat de Girona va acollir ahir al vespre una manifestació de condemna dels fets que es van produir divendres a la tanca fronterera de Melilla. Convocades per Girona Acull i altres entitats, centenars de  persones es van concentrar a la plaça del Vi i després es van dirigir contra la seu de la Subdelegació del Govern espanyol a Girona. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada