diumenge, 22 de maig del 2022

Retards d'una hora als trens d'alta velocitat Barcelona-Girona-Figueres

Retards d'una hora als trens d'alta velocitat Barcelona-Girona-Figueres per actes de sabotatge nocturns 

Els sabotatges ha afectat el sistema de senyalització al tram entre Vilobí d'Onyar i Figueres i el fet ha tingut gran ressò mediàtic 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 22/05/2022.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, els trens d'alta velocitat (TAV) entre Barcelona i Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) acumulen aquest diumenge retards de més d'una hora per uns actes de sabotatge nocturns. Els sabotatges s'ha produït a l'entorn de la una de la matinada al tram entre Vilobí d'Onyar (la Selva, comtat de Girona) i Figueres ha afectat el sistema de senyalització, segons ha informat Renfe. S'han cremat arquetes de cablejat en diferents punts de la via, a la zona d'Aiguaviva (Gironès, comtat de Girona). 

El primer comboi de TAV amb sortida a les 05:30h de Figueres ja s'ha vist afectat per la incidència, que es pot allargar durant tota la jornada i alterar la circulació dels 9 trens per sentit entre Barcelona i Figueres/Vilafant. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada